Karin werd als jongste kind geboren in een artiestengezin. Haar vader genoot vooral in de 70er jaren grote bekendheid als Jan Boezeroen, zanger van het levenslied. Ook hij zong over hoe hij in het leven de echte liefde zocht. Hij voelde wat de mensen werkelijk raakte, namelijk datgene wat eigenlijk voor velen zo onbereikbaar lijkt te zijn.

Vanaf haar 15e jaar concentreert Karin zich op een combinatie van dansen, zingen en acteren. Jarenlang geeft zij zomershows op de eilanden Mallorca en Tenerife gebaseerd op de muscial “cabaret”. Op 18 jarige leeftijd neemt zij deel aan de playbackshow van Hennie Huisman en de Pats boem-show van Will Luikinga met haar Liza Minelli-act. Op haar 20e brengt zij met het duo Coco M haar eerste single  “Take a walk on the wild side” uit. Daarna volgen de singles “You’ve got my name” en  “’k ben net als jij”. Samen met rapper King Lover brengt zij op haar 27e haar vierde single “Stay with me 4ever” uit (o.a. geproduceerd door Martin Boer, bekend van “2 brothers on the fourth floor”). Deze single haalt de top 40. Vanaf haar 29e tot haar 42ste is zij tot 2010 actief als zangeres van het duo Frank en Mirella, bekend van diverse hits uit de jaren 70.

Naast haar artiestencarrière volgt Karin , de internationale opleiding voor office management aan de ESA, de vooropleiding van de academie voor kleinkunst in Amsterdam en de hogeschool voor management en organisatie in Nijmegen.

Vanaf haar 26e tot haar 39e is Karin werkzaam in een justitiële behandelinrichting voor gedragsgestoorde en criminele jongeren, de laatste jaren als plaatsvervangend waarnemend algemeen Directeur. Vanaf 2006 heeft Karin een particuliere therapeutische praktijk.

Daarnaast bracht zij op 31 januari 2015 de single `Hallo` uit, op 26 juni 2015 kwam zij met de  one women schow `er is nog hoop´, op 25 september 2015 kwam vervolgens haar single `waar ben je nu´uit waarna op 27 november 2015 de Engelse versie `where are you now` volgde.

Neem contact met ons op

Stuur ons je vraag en we zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?