De single “Weet jij wat liefde is?” is, zoals ook de engelse versie, vanaf vandaag te downloaden op iTunes via: https://itun.es/nl/eKZicb?i=1109604683.
De videoclip hebben we enkele dagen terug al gelanceerd op onze Facebookpagina.

De boodschap van deze single wordt ook in de weekuitzending van radio Cheiron behandeld. Dit lied vraagt aandacht voor de verschuiving van het heersende egocentrisch mensbeeld naar het sociocentrische mensbeeld. De uitzending is te beluisteren deze week van maandag tot en met zaterdag om 11.30 uur. Vergeet ook niet onze ochtend- en avonduitzendingen met de meditaties te beluisteren via: www.karingoverde.nl/radiocheiron

Bekijk de videoclip hieronder:

Neem contact met ons op

Stuur ons je vraag en we zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?